lørdag, januar 29, 2022

Velkommen hos AdHoc-Data

Minimer

Velkommen hos AdHoc-Data

Adhoc-Data er et mindre konsulentfirma, som har specialiseret sig i IT- rådgivning , udvikling af kundespecifikke løsninger, opsætning,  konfiguration og administration af Windows og OpenVMS servere.

Softwareudvikling

Hos AdHoc-Data udvikler vi kundespecifikke løsninger, der passer præcist til dine behov. Vore løsninger baserer sig på både standardsystemer og egenudvikling, alt efter hvad der passer til dine behov og ønsker.

Som kunde inddrages du i udviklingsforløbet fra start til slut, hvorved det sikres, at din viden om forretningen forankres i løsningen, og vi udvikler altid løsninger med slutbrugeren for øje.

Derfor leverer vi brugervenlige og intuitive løsninger, der passer ind i dine eksisterende forretningsgange. Vi laver integrerede løsninger, der letter dine arbejdsgange og hjælper med en effektiv udførelse af arbejdet.

 
 

Vores holdning til softwareudvikling tager udgangspunkt i, at den, der ved mest om dit forretningsområde, er dig. Derfor inddrages du i udviklingsforløbet fra start til slut, og det er dig, der tager de forretningsrelaterede beslutninger.

Med vores mangeårige erfaring med softwareudviklingsprojekter er vi din ideelle sparringspartner i den proces, det er at specificere et moderne IT-system. Hos os er du således sikker på at få en løsning, der passer præcist til dit forretningsbehov.

 

Vi har erfaring med udvikling inden for følgende miljøer og applikationer:

 

Windows

Windows forms/applikationer, windows services og integrationer via TCP-IP eller RS-232  
Applikationerne kan have administrativ eller teknisk karakter og baseret .net og c#

Web/internet

Udvikling af web-applikationer og web-services baseret på asp.net og c#.

OpenVMS

Udvikling af applikationer i Pascal, Cobol, DCL eller Cognos Powerhouse 4gl.

Microsoft Office

Automatisering af Excel og Word med VBA.

SAP R/3

ABAP-udvikling og integration via web-services.

DotNetNuke CMS

DotNetNuke er et open source portal / content-management system, som er baseret på ASP.NET og SQL-server 2005 eller SQL-server Express.

Det er gratis at benytte systemet, som indeholder et væld af standard funktionalitet, der kan benyttes uden at bruge avancerede værktøjer – alt opsættes og vedligeholdes via en internet-browser.

Det er også muligt at tilkøbe ekstra designs (skins) og funktionalitet (modules) f.eks. e-shop til billige penge.

CodeSoft

Integration med ERP systemer

  
Copyright 2007 by AdHoc-data